Avui xerrem amb

  Ariadna Palau López

  Quants anys tens?
  Tinc 16 anys.

  En quina categoria jugues?
  Aquest any estic jugant en la categoria juvenil, concretament en el Juvenil B.

  Quant temps fa que jugues a vòlei?
  Quan tenia 7 anys vaig començar a fer Gimnàstica Artística fins als 11 anys, però ho vaig deixar ja que no em motivava tant com abans. A part d’aquí, vaig començar a fer vòlei fins el dia d’avui. Aquest any és el sisè.

  Com vas arribar al Club Voleibol Esplugues?
  Vaig arribar al club gràcies a l’Aina Maraver del juvenil B.
  Des de petites hem anat juntes a la mateixa escola. Un dia, quan fèiem sisè de primària a classe d’educació física vam fer vòlei i des d’un començament vaig veure que m’agradava. Va ser aleshores quan l’Aina que ja jugava a vòlei, em va animar a anar al club a provar per veure si realment m’agradava i estava segura de que en volia fer. Vaig provar i m’hi vaig quedar.

  En quina posició jugues, t’agrada? Sempre has jugat en aquesta posició?
  Durant els anys que porto jugant quasi sempre he jugat de punta, fins la temporada passada que em van provar de lliure. En un primer moment no em va agradar gens fer de lliure, ja que el que jo volia era rematar, però vaig pensar que no només havia de pensar en mi també havia de pensar el que era millor per l’equip. A mesura que ha anat passant el temps m’hi he anat trobant cada vegada més còmoda i m’agrada ser la lliure de l’equip.

  Què és el que més valores del teu equip?
  El que més valoro del meu equip és el companyerisme que hi ha. Quan una de nosaltres falla i no li surt alguna cosa no dubtem en ajudar-la ja que som un equip. Cada una de les aportacions que fem, encara que siguin petites ens uneix perquè totes ens necessitem. Som un equip i com equip funcionem.

  Quin és el millor consell que t’ha donat mai un entrenador? Li has fet cas?
  El millor consell que m’ha donat mai un entrenador és que mai m’he de rendir i que sempre he de lluitar per allò que vull aconseguir.

  T’han tret alguna vegada una targeta groga o vermella? Què vas fer?
  Mai m’han tret una targeta enmig d’un partit, però la temporada passada, quan era cadet A, a una companya del meu equip sí. Jugavem contra el Premià a casa seva. Era un partit molt igualat i tant les rivals com nosaltres estavem molt nervioses perquè necessitavem guanyar aquell partit. Vam arribar al cinquè set i l’àrbitre afavoria a l’equip de casa. Vam protestar molt i per això ens va treure targeta groga a una jugadora i vermella a l’entrenador.

  Què no falta mai dins la teva motxilla d’entrenament?
  Un pot de crema Fisiocrem.

  Què creus que aportes al teu equip? Defineix-te com a jugadora.
  La primera cosa que crec que aporto és alegria ja que em considero que sóc una persona molt divertida i sempre estic contenta, i vulguis o no, això s’encomana a l’equip. Com a jugadora crec que sóc de les que lluito per les coses que vull aconseguir tot i que hi ha dies que tot em surt i d’altres que no.

  Ets supersticiosa? Fas algun ritual abans de començar un partit?
  No.

  Quin és el teu moment especial o inoblidable lligat al vòlei?
  Un dels moments més especials lligats al vòlei són les amistats que fas en un torneig. La rivalitat moltes vegades et condueix cap a l’amistat.

  En un futur et veus fent d’entrenadora?
  Sí, en un futur em veig fent d’entrenadora i com que també m’agradaria fer educació infantil i educació primària i a més a més m’agrada molt el vòlei, combinació perfecta!

  Què creus que has de millorar aquesta temporada? Per què?
  Durant aquesta temporada m’agradaria acabar de perfeccionar la recepció, indispensable per ser una bona lliure.

  Per tu el voleibol és…. La meva passió.