L'equip aleví

    El CV Esplugues va arribar a Valladolid per disputar el grup G i va aconseguir el primer lloc de la fase de grups després de guanyar els tres partits al primer dia de competició. Al primer es va enfrontar a l’EMD Motilla (Conca) i en un Poliesportiu Pisuerga inundat per un ambient de festa i voleibol va aconseguir la victòria per 2 a 0. Poc després s’enfrontaven al VP Madrid (Madrid), que els va plantar cara al primer set. Les nostres van saber aguantar per emportar-se la segona victòria del dia per 2 a 0. Al tercer partit, ja a la tarda, es van enfrontar al CV San Roque (Canàries) en el partit pel primer lloc del grup, ja que tots dos equips arribaven amb dues victòries a la classificació, i van aconseguir la victòria per 2 a 0.

    L’encreuament de vuitens de final seria dur, pel fet que els dos equips possibles eren el CV Leganés (Madrid) i l’EDM Voleibol Tomares (Sevilla), campió i subcampió de l’anterior edició del torneig. Finalment, van jugar contra l’equip sevillà, podent repetir el partit de semifinals del 2021, aquesta vegada amb diferent resultat, perquè les nostres es van imposar per 2 sets a 0. Vam passar a quarts de final, on ens esperava un altre equip de Sevilla, el Palestra Club Voleibol. Es van notar els nervis de l’inici del partit i vam aconseguir vèncer al primer set per un ajustat 25 a 21, al segon set es van deixar portar i van aconseguir el bitllet a les semifinals.

    Un cop a semis ens vam trobar amb el DSV CV Sant Cugat, al llarg de l’any s’havien enfrontat dues vegades amb una victòria per a cadascú, però aquesta vegada malgrat haver lluitat i jugat un gran partit ens emportàvem la primera derrota del torneig. No obstant això encara quedava lluitar per una medalla, i el rival tornaria a ser el CV San Roque de la fase de grups. Un partit entre equips coneguts que es va decidir al Tie Break, que les nostres alevins van jugar a un gran nivell per emportar-se aquesta medalla que no es va poder aconseguir el 2021 (Quarta posició) i així donar una alegria a les companyes de l’any anterior, ara infantils, que van ajudar a preparar el torneig.

    Medalla de bronze que certifica una gran temporada per a l’equip aleví, categoria d’or per a la nostra entitat, ja que fins avui s’ha aconseguit participar en totes les edicions del torneig.

    Expedició completa amb les famílies