Cap de setmana rodó! Després d’una temporada dura i difícil, en un esprint final, aconseguim 10 punts en els darrers 5 partits, cosa que permet a l’equip de Superlliga 2 continuar a la categoria una temporada més. A l’anterior vam jugar la Fase d’Ascens per a la Lliga Iberdrola i vam estar a punt d’aconseguir-ho, però en aquesta, 21/22 la marxa de diverses jugadores, va obligar a reconstruir l’equip, que des del principi va acumular dificultats amb dues lesions de mitjana durada i dues baixes per motius justificats.

    Amb molt de sacrifici, l’equip, amb la guia de la Inma Garcia i el Dario Bernardi, i el suport incondicional del club, va començar a trobar el seu ritme fins a assolir un joc atractiu i efectiu.

    Ara el CV Esplugues es tornarà a plantejar objectius ambiciosos com la Copa Princesa i la fase d’ascens per a la temporada 22/23.

    I el futur està assegurat, el mateix cap de setmana, l’equip Infantil va aconseguir plaça per al campionat d’Espanya, amb una victòria sobre el CV Sant Cugat en un partidàs digne de categories més grans. Felicitem les nostres jugadores per la seva qualitat i també a Sant Cugat, perquè per aconseguir que un partit sigui un partidàs es necessiten dos equips.