Les jugadores del nostre equip Cadet es van proclamar Campiones d’Espanya al campionat celebrat del 8 al 12 de maig a Astúries.

  La plaça per participar al campionat es va guanyar a les Fase de Classificació que es van fer al Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron. Allà el nostre equip va guanyar a semifinals al CV Barcelona per 3-0, per imposar-se després a la final contra el DSV Sant Cugat pel mateix resultat.

  Al Campionat d’Espanya a Astúries va jugar la fase de grups a Llanes, contra l’Adecor Aire Sport Club de Còrdova, el Voleibol Astillero de Cantàbria i el Grup Renovak Sant Joan d’Alacant. Després d’un inici dubitatiu, en la que seria l’única derrota del campionat contra Adecor Aire Sport en un partit molt disputat que es va decidir al tie-break per 15-13 a favor de les andaluses, l’equip va demostrar el seu caràcter i va aconseguir guanyar amb claredat els altres dos partits del grup per 3-0 contra Voleibol Astillero i contra el Grup Renovak Sant Joan, resultats que li van valdre per classificar-se com a primeres de grup.

  A vuitens de final les espluguines es vam enfrontar al AD Los Campos, campió d’Astúries. Les nostres jugadores que no van donar opció a les asturianes amb un joc molt intens i sòlid tant en atac com en defensa i es van imposar 3-0. A quarts de final les rivals van ser les campiones d’Andalusia, el Radiokable Albolote de Granada, a les que en un altre partit molt seriós no van deixar desplegar el seu joc i van derrotar també 3-0.

  A Semifinals es van creuar amb un equip català que mai ens ho ha posat fàcil en tota la temporada, el CV Barcelona-Barça. En un partit amb el pas de la final en joc i molta tensió, ja que es jugaven el pas a la final, el nostre equip va començar perdent el primer set (25-14) però es va recuperar als següents (21-25/25-19/25-18) per aconseguir el pas a la final per 1-3.

  La final també va ser catalana, contra el DSV Sant Cugat, amb el que es coneixen a la perfecció i que durant tota la temprada han estat competint pel primer lloc a la lliga catalana. En un partit molt complert les nostres jugadores es van sobreposar a la pèrdua del primer set (25-19) i van imposar un ritme de joc molt alt, amb un gran nivell en totes les facetes del joc que les de Sant Cugat no van poder aguantar i que els va portar a guanyar els tres sets següents (16-25/12-25/17-25) i aconseguir una victòria clara per 1-3, fent realitat la fita de guanyar el primer campionat d’Espanya pel nostre club.

  També volem felicitar al DSV Sant Cugat i al BARÇA CVB per el fantàstic campionat que demostra l’excel·lent feina del voleibol català. Des del club volem donar les gràcies a totes les jugadores i als tècnics i famílies per la seva implicació i dedicació que ens ha portat fins aquest triomf, i agrair el suport dels esponsors del club, i en especial al de l’equip BBC Packaging, a l’Ajuntament d’Esplugues i la Federació Catalana de Voleibol.

  Moltes gràcies i Amunt Esplugues!

   

   

  Torneig Internacional Ciutat d'Esplugues 2024