Història 

  El Club Voleibol Esplugues es va fundar el maig de 1989 amb un objectiu ben clar: oferir al jovent d’Esplugues l’oportunitat de gaudir del voleibol. Mentre es preparava el projecte, no es tenia clar si fer un club masculí o femení, fins que una famosa sèrie de televisió japonesa de dibuixos animats on les protagonistes eren un equip de vòlei femení va fer que es decantés la balança.

  Mitjançant una suma d’esforços, la gestió de l’Àlex i la Montse, l’afany d’entrenadores i entrenadors, la dedicació dels membres de la junta directiva, l’esforç de les famílies i la lluita de les jugadores, el club ha anat creixent progressivament assolint categories nacionals i estatals fins a arribar a la categoria de plata del voleibol estatal la temporada 2017/18.

  En aquests anys d’història hem participat en moltes finals catalanes i estatals, aconseguint estar sempre entre els millors de Catalunya i dins el top ten de l’estat espanyol. Ens hem consolidat com un club de formació de vòlei base femení on vetllem per ser coherents amb les capacitats de les nostres jugadores; que gaudeixin jugant, però que no deixin mai de practicar el voleibol.

  Des de sempre, hem tingut clar que s’han de muscular els valors de la mateixa manera que les cames, per això durant aquests anys no hem deixat mai de transmetre els valors principals del club com són la solidaritat, el respecte, la inclusió, la companyonia, la igualtat, l’esforç, la participació, la competitivitat i el compromís.

  Veure la il·lusió de les més de 160 jugadores, la involucració dels nostres entrenadors i entrenadores i l’entusiasme de les famílies ens empeny a seguir endavant amb aquest projecte. En definitiva, ens anima a seguir amb la nostra passió pel vòlei

  Junta Directiva

  President
  Alejandro Gusano

  Vicepresident
  Salvador Cots

  Secretària

  Tresorer

  Vocals
  Montserrat Sanmartí
  Montserrat Bassols

   

  Properament hi haurà una reorganització de la Junta Directiva, a la pròxima Assamblea presencial.

   

  Organigrama 

  Un projecte ple d’il.lusions amb l’objectiu de garantir el futur del club i augmentar el seu bon funcionament.

  La Junta Directiva treballa de manera voluntària i en benefici de tothom. Creiem que el voluntariat és el recurs més valuós que té el club. Per això, estem treballant per a la progressiva incorporació de més famílies de les jugadores en l’estructura social del club.

  Ja sigui un matí a l’any, quatre hores al mes o dues tardes a la setmana, és necessària l’ajuda de totes les famílies. Si vols dedicar part del teu temps a col·laborar amb nosaltres envia un correu electrònic a info@clubvoleibolesplugues.cat indicant en quina àrea us agradaria ajudar i de quant temps disposeu, i ens posarem en contacte amb tu.

  Valors i esport

  Exercim la tasca formativa a través d’un projecte esportiu i educatiu en l’esport base. Des de sempre hem tingut clar que el vòlei per si sol no educa per això durant aquests anys no hem deixat mai de transmetre els nostres principals valors:

  Respecte
  Assimilar que és el valor cabdal del comportament esportiu. Respecte cap a una mateixa, cap a les companyes, rivals, entrenadores i àrbitres però també aprendre la importància del comportament exemplar de les famílies mostrant respecte cap a decisions tècniques, equips rivals o jutges.

  Solidaritat
  El voleibol és l’esport d’equip per excel·lència per això és clau aprendre que donar i compartir en benefici del grup és d’allò més necessari i satisfactori tan dins com fora de la pista.

  Compromís
  Promoure el sentiment de grup i assumir que el compromís és un valor essencial per aconseguir l’objectiu comú.

  Esforç
  Potenciar l’esforç, posar-se a prova davant l’obstacle, a saber-hi fer front, a acceptar la pròpia vulnerabilitat, aprendre a percebre la millora per prendre consciència dels avenços realitzats individual i grupalment.

  Competitivitat
  Competir és satisfactori i divertit, però sense trampes i fent joc net. S’ha de saber guanyar respectant l’adversari i també saber perdre acceptant la derrota, però sempre veient els aspectes a millorar. El més ’important no és guanyar sinó competir.

  Inclusió
  Assolir el rendiment coherent a les capacitats de cadascuna per gaudir jugant a voleibol. Volem un club on tothom trobi el seu lloc i hi estigui a gust.

  Responsabilitat
  Interioritzar de forma progressiva i d’acord al desenvolupament de cada jugadora a ser responsables dels actes en diverses tasques i obligacions com són els preparatius de la motxilla d’entrenament i/o l’organització del temps d’estudi, d’esbarjo i d’esport.

  Higiene
  Assessorar d’un estil de vida saludable quant a hàbits alimentaris, esportius i també d’higiene. Ser conscient no només de la importància dels hàbits d’higiene després d’un entrenament o partit, sinó també de la cura i l’endreça del material. A més el vestidor és un dels millors llocs on establir les bones relacions amb l’equip o les companyes d’altres equips del club.